Home OJ Electronics investerer i fremtidens talenter

OJ Electronics investerer i fremtidens talenter

Hos OJ Electronics er en studentermedhjælper ikke ‘bare’ en studentermedhjælper. Det er en kompetencestærk og værdifuld kollega, der på lige fod med de fastansatte bidrager til det samlede
hele.

OJ Electronics har som ambition at skabe fremtidens produkter. Og for at realisere den ambition, kræver det investeringer i fremtidens talenter. En af talenterne er 22-årige Patrik Szabo, der det seneste år har været en fast integreret del af virksomhedens afdeling for marketing.

Patrik Szabo studerer (Bachelor in Econimics & Busniess Administration, Global Business Relationships) på SDU, og for ham har OJ Electronics været det perfekte match i forhold til hans ønsker om at styrke sine faglige kompetencer.

“Fra dag ét har jeg følt, at der var tillid til mine kompetencer. Det har betydet, at jeg naturligt har fået ansvar for en række relevante arbejdsopgaver, hvilket var de forventninger, jeg havde til jobbet,” siger Patrik Szabo, der i 2019 flyttede til Danmark fra Ungarn for at studere.
Patrik Sazbo from OJ Electronics

Patrik Szabo, Student at OJ Electronics

Viden er omdrejningspunktet

Know-how. Det er fundamentet, OJ Electronics er bygget på. Den viden, der ligger internt, har bragt virksomheden i en position som en af de førende inden for elektroniske styringer til elektrisk gulvvarme samt HVAC Controls og Drives. Men fornyelse og nytænkning er i lige så høj grad afgørende for OJ Electronics, og det er her, studentermedhjælperne kommer ind i billedet.
“Som virksomhed arbejder vi med produkter, der kræver stor specialviden. Netop derfor er studentermedhjælperne så vigtige og højt værdsatte, fordi de kommer med den viden og de kompetencer, der er afgørende for, at vi konstant kan udvikle os og dermed vækste,” siger Marianne Betzer, HR Director hos OJ Electronics.

Der skal bygges bro i Sønderborg

D. 25 marts er Patrik Szabo og Helle K. Thomsen inviteret som gæstetalere til SDU Business Schools arrangement, ’Fremtidens medarbejder venter på dig’. Arrangementet har fokus på vigtigheden af at bygge bro mellem virksomheder og studerende i Sønderborg.

“Som studerende har det været enormt værdifuldt for mig at være hos OJ Electronics. Jeg forsøger hele tiden at blive fagligt dygtigere, og det har jeg fået mulighed for takket været det stærke faglige og personlige fællesskab, der er hos OJ Electronics,” siger Patrik Szabo og uddyber:
“Jeg har følt mig som en lige så værdifuld ressource som alle andre, og det har givet mig modet og trygheden til at teste mig selv af. Og så har jeg hele tiden haft opbakning og støtte fra alle, også hvis der skulle komme en fejl eller to.”

Helle K. Thomsen ser samarbejdet mellem de lokale studerende og virksomheder som afgørende for det regionale vækstpotentiale.

“OJ Electronics tillægger de lokale studerende stor værdi, for de gør os bedre, samtidig med at vi styrker deres faglige kompetencer. Vi har kun gode erfaringer, og vi er en stor fortaler for, at det samlede erhverv i Sønderborg drager nytte af de åbenlyse gevinster ved et tæt samarbejde.”

Helle Krag Thomsen from OJ Electronics
Helle Krag Thomsen, Marketing & Communication Manager at OJ Electronics