Home Sønderborgensiske elektronik-|virksomheder fejrede opkøb med festligt arrangement

Sønderborgensiske elektronik-
virksomheder fejrede opkøb med festligt arrangement

I slutningen af maj kunne tyske BITZER Group meddele, at de havde indgået en aftale om opkøb af OJ Electronics. De to aktører kunne i fredags offentliggøre den endelige afsluttede handel, hvilket blev fejret med et festligt arrangement, hvor alle medarbejdere fra begge virksomheder var inviteret med.

Der blæser optimistiske vinde over de to elektronikvirksomheder, BITZER Electronics og OJ Electronics. Det blevet fejret i stor stil i fredags (red. d. 16.06.23), hvor samtlige medarbejdere var inviteret til fejring af, at den endelige kontrakt om opkøb af OJ Electronics netop var blevet underskrevet.

Størstedelen af dagen var særligt tilrettelagt med det formål at give tid og rum til at socialisere på kryds og tværs.

Vi er alle spændte på den tid, vi går i møde, og ikke mindst de mange nye kollegaer, vi skal arbejde sammen med. Begge virksomheder dyrker de sociale relationer og fællesskabet, hvorfor det var afgørende for os at skabe en hyggelig og uformel ramme, hvor alle kunne lære hinanden at kende, siger CEO hos OJ Electronics, Erik Damsgaard, og tilføjer:

„Og det lykkedes i stor stil. Vi oplevede i løbet af hele dagen en utrolig god stemning, stort engagement og en oprigtig lyst til at blive klogere på hinanden.“

På med arbejdstøjet

På dagen var der ligeledes arrangeret rundvisning på matriklen hos både BITZER Electronics og OJ Electronics, hvor medarbejderne fik mulighed for at blive  klogere på de enkelte produkter og løsninger. Dagen blev rundet af med lidt lækkert til ganen, hvor en pølsevogn og kaffevogn var med til at sikre, at den værste sult blev stillet.

Delicious treats at OJ Electronics

Fælles hygge ved pølsevognen.

 

Erik Damsgaard kalder dagen for en succes. Efter opkøbet fortsætter han i rollen som CEO, og han glæder sig over, at det nu er tid til at trække i arbejdstøjet.

Det er dejligt, at aftalen er endeligt afsluttet. Det betyder, at vi kan kigge fremad og i samspil med vores nye kollegaer accelerere arbejdet med at skabe innovative elektroniske løsninger, der understøtter øget komfort og energioptimeringer samtidig med at bidrage positivt til vores miljø og klima, siger Erik Damsgaard og tilføjer:

„Og med vores fælles værdier og unikke kompetencer er opkøbet en klar styrkelse af virksomheden som samlet hele, hvilket vil komme kunder på begge sider til gode.“
BITZER Electronics vil efter sammenlægning beskæftige mere end 300 medarbejdere, hovedsageligt fra deres base i Sønderborg.