Home Konfettirør og strategicaféer: OJ Electronics præsentererede planerne for de kommende tre år

Konfettirør og strategicaféer: OJ Electronics præsentererede planerne for de kommende tre år

Hos OJ Electronics har de sat det sidste punktum i deres strategi for de kommende tre år. Det blev markeret med et internt arrangement i sidste uge, hvor de små 200 medarbejdere var inviteret på strategicaféer for at høre mere om planerne for global udvidelse, styrkelse af markedspositioner og nye forretningsområder.

Forventningens glæde var ikke til at tage fejl af, da OJ Electronics i sidste uge havde inviteret hele medarbejderstaben til præsentationen af den nye strategi, der de næste tre år skal sætte kursen for elektronikvirksomheden.

Ledergruppen har sammen med en bredere gruppe af medarbejdere hos OJ Electronic har brugt det seneste år på at udvikle ”WIN NXT GEN”, som strategien går under, og med det sidste punktum sat, var der tale om en stor forløsning endelig at kunne få lov til at dele den med alle i OJ Electronics, forklarer CEO, Erik Damsgaard:

“På tværs af hele vores organisation har rigtig mange mennesker lagt kræfter i at sætte retningen for de kommende tre år. Nu er der lagt i kakkelovnen til, at vi kan fortsætte vores fantastiske vækstrejse, og vi har selvfølgelig været enormt spændte på at skulle dele det med alle medarbejderne i OJ Electronics – for det er jo takket være dem, at vi år efter år er i stand til at realisere vores ambitioner.”

Den innovative tilgang skal dyrkes

Strategicaféen blev skudt i gang med en ølkassetale i OJ Electronics’ kantine af den administrerende direktør, hvor han løftede sløret for ambitionerne frem mod 2026.

Under overskriften WIN NXT GEN vil elektronikvirksomheden fra Sønderborg gå målrettet efter at udvide forretningen i Nordamerika, styrke sine nuværende markedspositioner samt investere i nye forretningsområder.

“Som virksomhed har vi store forventninger til de kommende tre år, og vi er mere end fortrøstningsfulde omkring vores evner til at realisere vores målsætninger. Vi skal i bund og grund fortsætte med det gøre det, vi er gode til – at dyrke den innovative tilgang til det at skabe næste generation af løsninger, siger Erik Damsgaard.”

Blandt fokusområderne i den nye strategi peger Erik Damsgaard på OJ Electronics’ ønske om at styrke sin tilstedeværelse på det nordamerikanske marked – en ambition, der skal realiseres gennem deres succesfulde løsninger til Drives og i tæt samarbejde med eksisterende kunder.

Konfettiregn

CEO hos OJ Electronics, Erik Damsgaard, fejre startskuddet for ny treårig strategi.Efter Erik Damsgaards præsentation af den nye strategi blev medarbejderne inviteret ud på strategicaféer. I alt 7var blevet opstillet i dagens anledning, og her stod kollegaer klar til at præsentere de forskellige områder af strategien samt besvare spørgsmål.

Tilbage i kantinen blev dagen rundet af med konfettiregn og klapsalver efter en afsluttende spørgerunde. CEO Erik Damsgaard glæder sig over dagens forløb og hæfter sig særligt ved medarbejdernes nysgerrighed og interesse.

 

“Det er i virkeligheden meget kendetegnende for OJ Electronics. Vi har et unikt fællesskab, hvor vi støtter hinanden og løfter i flok, og det er den opskrift, der gør, at jeg godt tør spå, at vi går tre succesfulde år i møde. På tværs af hele organisationen råder vi over dedikerede og kvalitetsbevidste medarbejdere, og et bedre fundament kan man ikke ønske sig”, siger Erik Damsgaard.