Home OJ Electronics går all-in på markedet for drives til ventilation

OJ Electronics går all-in på markedet for drives til ventilation

Enkelhed og effektivitet har altid været to ufravigelige nøgleord i OJ Electronics’ udvikling af fremtidens løsninger inden for Drives – og er det stadig. De senere år er fokusområderne blevet suppleret med en stadigt voksende ambition om at imødekomme krav til energioptimering og CO2-reduktion.

På det globale marked for Drives til ventilation har OJ Electronics konsolideret sig som en af branchens frontløbere.

Det har de som et resultat af deres ambition om konstant at nytænke sig selv og sine løsninger, hvor den innovative tilgang danner grundlag for udviklingen af fremtidens produkter. Og som et naturligt led i den tænkning er elektronikvirksomheden fra Sønderborg gået all-in på udviklingen af Drives, der kan imødekomme globale og nationale krav om energioptimering og CO2-reduktion.

Med de store klimaudfordringer, vi står over for lige nu og fremadrettet, ser vi det som en del af vores ansvar at bidrage positivt dér, hvor vi kan. Det gælder eksempelvis vores Drives til ventilation, hvor vi i udviklingen heraf hele tiden arbejder med, hvordan vi kan sikre den maksimale energioptimering og dermed minimere belastningen af klimaet, siger Allan Mølbach, Development Manager hos OJ Electronics.

Stort marked

Når Allan Mølbach ser ind i fremtiden, gør det ham fortrøstningsfuld. Han peger på, at der på verdensplan er et stort marked for Drives, og det har de hos OJ Electronics planer om at række ud efter.

Inden for Drives-markedet er der de seneste år sket en stor udvikling. Det ser vi ved, at hovedparten af ventilationsinstallationerne på verdensplan ikke kører med Drives. Det betyder, at der enten køres med fuld blus eller ingenting, og det er meget lidt klimavenligt, siger Allan Mølbach.

Han uddyber:
“Her vil vi gerne byde os til med vores energioptimerede løsninger, da de beviseligt gør en forskel. For os handler det om at komme med på den globale grønne bølge og bidrage med vores løsninger, som dokumenteret bidrager til den grønne omstilling.”

Allan Mølbach nævner blandt andet det Nordamerikanske marked for Drives, som et af de markeder OJ Electronics ønsker at intensivere deres fokus på.

Jo flere jo bedre

Den markante satsning på Drives og intensiveringen af tilstedeværelsen på nye markeder i 2023 betyder, at teamet bag udviklingen af HVAC Drives forventes at få mere mellem hænderne.

Det glæder Allan Mølbach, som derudover håber, at nye kollegaer vil melde sig under fanerne hos OJ Electronics, som i dag tæller mere end 180 medarbejdere.

Vi er på en fantastisk vækstrejse, som ikke har nogen slutdato. Og vi ser ind i så mange spændende opgaver og udfordringer, som vi selvfølgelig gerne vil have så mange som muligt med på, siger Allan Mølbach, der især peger på behovet for ingeniører.